5 daagse Succes Challenge

Herken jij dit?

Wordt jij ook zo moe van dat stemmetje in je hoofd dat je steeds maar verteld dat het toch niet lukt?

Dat je steeds maar weer vol in actie komt, maar dat er, tot je grote frustratie, weer geen kip op af komt?

Door al dat gedoe is je zelfvertrouwen gezakt tot het 0-punt, je wordt er radeloos van en vraagt je af waarom het jou allemaal niet lukt.

Dit werkt door in alles, alles is mindset. Als jij je 's morgens uit je bed sleurt, omdat er weer een zware dag aan komt, je hebt geen zin om eerst de kinderen de deur uit te werken, zodat zij naar school kunnen, maar je zou het liefst terug je bed in duiken, omdat je eigenlijk te moe bent om je ogen open te doen, dan kun je wel raden dat dat nou niet echt bevorderlijk is voor het aantrekken van klanten in je salon en het runnen van een succesvolle nagelstudio. 

 

Hop, kom op, actie in die taxi en gaan met die banaan. Schop jezelf onder je mooie achterste en ga ervoor. Stap in die succesvolle, energieke jij. 

 

Hoe je dat doet? 

 

Op 5 juli gaat de gratis succes challenge van start. In 5 dagen een succes mindset voor een succesvolle salon.

 

5 dagen lang elke dag een live vol met tips en tricks, lekker praktisch op weg naar die succes mindset. De opnames worden verstuurd, dus geen probleem als je er niet live bij kunt zijn.

 

Ben jij erbij?

 

Stuur me dan even een mail naar fanneke@fannekedeleeuw.com en meld je aan voor de challenge. Even je naam, achternaam erbij zetten, dan weet ik wie je bent ;-)

 

Hoe gaaf zou het zijn als je met die challenge alles met meer energie en vol passie kunt doen? En ook nog met meer plezier en meer klanten in je salon werkt?

 

Doe je mee?


Meld je dan even aan via de mail.