Om te beginnen....

Bij een eerste afspraak gaan we altijd kijken wat het beste bij je past. Elke nagel is anders, elke nagelconditie is anders. Heb je specifieke problemen met je nagels of is de conditie van je natuurlijke nagel niet goed? Dan gaan we eerst aan de slag om je nagels weer op te knappen. Een huis bouw je ook niet zonder fundering. Een kunstnagel zal niet goed blijven zitten op een beschadigde ondergrond. Het kan dus zomaar zijn, dat je niet met kunstnagels naar huis gaat, maar met een behandelplan.

Daarnaast pas ik geen Russische manicure toe, vijl of frees ik niet op de nagelplaat en vind ik hygiëne heel erg belangrijk. Elke klant krijgt zijn eigen vijlendoosje en ik maak gebruik van wegwerp vijlen.

Het zorgen voor je natuurlijke nagel door middel van het gebruik van Dadi'oil is een must. Door minimaal 2x per dag te oliën (soms adviseer ik meer) houdt je je eigen nagel èn je kunstnagels in goede conditie. Bij een eerste afspraak krijgt elke klant een goodie bag, met hierin onder andere meer informatie over de behandelingen, onderhoudstips èn een flesje Dadi'oil, testers van de Dadi Lotion en Dadi Scrub. 

Bij normaal gebruik van je kunstnagels en bij minimaal 2x per dag oliën krijg je 7 dagen garantie op je kunstnagels. 

Een nabehandeling graag plannen na 3-4 weken. Na die tijd begint het kunstproduct af te breken, de houdbaarheid wordt minder en je hebt meer kans op lucht onder je kunstproduct. Wat weer het risico meebrengt op bacterie- en schimmel infecties. Bij een nabehandeling na 6 weken wordt een nieuwe set in rekening gebracht.

Kom je van een andere nagelstyliste, dan zullen we in overleg, al dan niet, de huidige set verwijderen en een nieuwe set plaatsen.

Versteviging van de natuurlijke nagels (BIAB)

 

Er zijn verschillende manieren van het verstevigen van de natuurlijke nagels. In de salon gebruik ik hiervoor onder andere Rubberbase, Brush 'n Fiber en Brush 'n love (BIAB)

Qua stevigheid bouwt het zich op, rubberbase is het meest flexibel en Brush 'n love is het stevigst van deze drie producten. Brush 'n Fiber is een rubberbase verstevigt met kleine fiber deeltjes voor extra stevigheid. De hechting van deze producten is subliem. Welk product het beste bij jouw nagels past, dat bepalen we samen in de salon.

 

 

Versteviging van de natuurlijke nagels (BIAB)

Tegenwoordig hoor je veel over BIAB. Builder In A Bottle is eigenlijk een product van een bepaald merk, maar wordt in de volksmond gebruikt voor het verstevigen van de natuurlijke nagel met een afweekbaar product. Dat is het grote voordeel van een afweekbare versteviging t.o.v. kunstnagels. Ik vijl dan ook nooit op de natuurlijke nagels, ook niet bij het verwijderen van product. Ik gebruik Brush 'n love als BIAB van het merk Loveness. De hechting van deze producten is subliem. Welk product het beste bij jouw nagels past, dat bepalen we samen in de salon.