Om te beginnen....

Bij een eerste afspraak gaan we altijd kijken wat het beste bij je past. Elke nagel is anders, elke nagelconditie is anders. Heb je specifieke problemen met je nagels of is de conditie van je natuurlijke nagel niet goed? Dan gaan we eerst aan de slag om je nagels weer in topconditie te krijgen. Een huis bouw je ook niet zonder fundering. Het product zal niet goed blijven zitten op een beschadigde ondergrond. Het kan dus zomaar zijn, dat je niet met gelakte nagels naar huis gaat, maar met een behandelplan.

Daarnaast pas ik geen Russische manicure toe, vijl of frees ik niet op de nagelplaat en vind ik hygiëne heel erg belangrijk. Ik werk volgens mijn hygiëne protocol. 

Het zorgen voor je natuurlijke nagel door middel van het gebruik van Dadi'oil is een must. Door minimaal 2x per dag te oliën (soms adviseer ik meer) houdt je je eigen nagel èn je kunstproduct in goede conditie. Bij een eerste afspraak krijgt elke klant een goodie bag, met hierin onder andere meer informatie over de behandelingen, onderhoudstips èn  een flesje Dadi'oil, testers van de Dadi Lotion en Dadi Scrub. 

Bij normaal gebruik van je nagels en bij minimaal 2x per dag oliën krijg je 7 dagen garantie op de uitgevoerde behandeling. 

Een nabehandeling graag plannen na 3-4 weken. Na die tijd begint het kunstproduct af te breken, de houdbaarheid wordt minder en je hebt meer kans op lucht onder je kunstproduct. Wat weer het risico meebrengt op bacterie- en schimmel infecties. 

Natural nail treatment

Dat wil niks anders zeggen, dan een  behandeling van de natuurlijke nagel met rubberbase of BIAB. Afhankelijk van jouw wensen en de conditie van je nagels, kiezen we voor een van deze behandelingen.

Gelpolish

Eventueel oud product wordt afgeweekt, we starten weer met een 'kale nagel'. Daarna breng ik de IBX aan.

Bij deze behandeling werk ik altijd met een rubberbase basis voor een ultieme hechting van de gellak. 

Gelpolish met lichte versteviging.

Ook nu starten we de behandeling weer met een kale nagel en IBX.

De lichte versteviging bestaat uit extra rubberbase om je nagel extra stevigheid te geven. We kiezen hiervoor als jouw eigen nagel niet stevig genoeg is van zichzelf of als jij het gewoon fijner vindt.

BIAB (builder in a bottle / Gelpolish met versteviging.

De start van de BIAB behandeling is anders. BIAB heeft een langere levensduur, waardoor deze niet elke behandeling afgeweekt hoeft te worden en is sterker dan rubberbase. Bij een nieuwe set starten we ook altijd weer met IBX op de 'kale' nagel.

BIAB kan worden toegepast als het jouw persoonlijke voorkeur heeft en/of als jouw nagels deze extra versteviging nodig hebben.

De vaste klanten zijn enthousiast over het all-in abonnement voor alle Natural Nail treatments. Vraag naar de mogelijkheden.