Natuurlijke nagels

In de afgelopen jaren is mijn passie voor de natuurlijke nagels steeds verder gegroeid. Je eigen nagel is namelijk de basis van alle producten die je er eventueel op aan gaat brengen. Naast een IBX gecertificeerde studio heb ik ook dè opleiding voor anatomie en Pathologie van de natuurlijke nagels met succes afgerond. Op dit moment ben ik bezig met deel 2 van deze opleiding.

De laatste jaren is het voor veel mannen en vrouwen erg belangrijk geworden om ook hun handen en nagels goed te verzorgen. Helaas is het ook zo dat niet iedereen even lief is voor zijn nagels bij het aanbrengen en verwijderen van de kunstproducten, zoals gellak en kunstnagels. Hierdoor raken nagels soms beschadigd, waardoor kunstproducten niet meer hechten en je niet zo lang meer plezier hebt van je gellak of kunstnagels.

Ook zie ik in mijn studio steeds meer mensen met trauma nagels of andere nagelproblemen, zoals nagelbijten en psoriasis.

Voor de natuurlijke nagel is geen kant en klaar plan. Iedere nagel is anders. Dus bij iedere persoon hanteer ik een andere aanpak.  IBX en een niet-nagelbijt arrangement behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden.

Wil jij graag meer weten? We kunnen een vrijblijvende afspraak inplannen, zodat we kunnen overleggen wat het probleem is en wat ik eraan zou kunnen doen. Deze kennismakingsafspraak kun je ook zelf online inplannen

Fanneke de Leeuw

Gagelstraat 4

5428 NB Venhorst

Tel: 06-52 461 845

fanneke@fannekedeleeuw.com

www.fannekedeleeuw.nl

Openingstijden

Maandag 9.00u. - 16.00u en 18:00u - 22:00u

Dinsdag 9.00u - 12.00u en 13.30u - 15.00u

Woensdag 9.00u - 12.00u

Donderdag 9.00u. 16:00u en 18:00u - 20:00u

* I.v.m. de coronacrisis hanteer ik op dit moment aangepaste openingstijden.