Natuurlijke nagels

Ik ben gespecialiseerd in de natuurlijke nagels, nagelbijten, traumanagels, nagelproblemen, herstellen en versterken van de nagels, gelpolish en kunstnagels.

In de afgelopen jaren is mijn passie voor de natuurlijke nagels steeds verder gegroeid en vind ik het geweldig om jouw nagels weer in topconditie te brengen. 

Over nagels wordt nog vaak makkelijk gedacht. Het zijn je nagels maar, groeit wel weer uit, komt wel weer goed. Maar het zal maar om jouw nagels gaan. Hoe vaak stop jij je handen weg? Hoe vaak ben je bang dat anderen jouw nagels zien? Hoe vaak ben je bang dat mensen je vies vinden?

Hoe vaak heb je al producten in de winkel gekocht die het probleem niet oplossen en zelfs alleen maar erger maken?

De schaamte is vaak groot bij nagelproblemen. Daarom mag je me altijd eerst foto's sturen, zodat we samen kunnen overleggen wat ik voor je kan doen. Ik vind het fijn om de drempel om naar de salon te komen zo laag mogelijk te maken. Geen oordeel, maar een luisterend oor en een eerlijk plan van aanpak of een eerlijk antwoordt als ik je niet kan helpen.

 

Natuurlijke nagel met kunstproduct.

Je eigen nagel is de basis van alle producten die je er eventueel op aan gaat brengen. Naast een IBX gecertificeerde studio heb ik ook dè opleidingen voor anatomie en Pathologie van de natuurlijke nagels met succes afgerond. Op dit moment ben ik bezig met deel 2 van deze opleiding.

De laatste jaren is het voor veel mannen en vrouwen erg belangrijk geworden om ook hun handen en nagels goed te verzorgen. Helaas is het ook zo dat niet iedereen even lief is voor zijn nagels bij het aanbrengen en verwijderen van de kunstproducten, zoals gellak en kunstnagels. Hierdoor raken nagels soms beschadigd, waardoor kunstproducten niet meer hechten en je niet zo lang meer plezier hebt van je gellak of kunstnagels.

Ook zie ik in mijn studio steeds meer mensen met trauma nagels of andere nagelproblemen, zoals nagelbijten en psoriasis.

Voor de natuurlijke nagel is geen kant en klaar plan. Iedere nagel is anders. Dus bij iedere persoon hanteer ik een andere aanpak.  IBX en een niet-nagelbijt arrangement behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden.

Wil jij graag meer weten? We kunnen een vrijblijvende afspraak inplannen, zodat we kunnen overleggen wat het probleem is en wat ik eraan zou kunnen doen.

 

Deze kennismakingsafspraak kun je ook zelf online inplannen