Stoppen met nagelbijten.

 

Nagelbijten is een gewoonte die ergens een oorzaak heeft. Zonder het oplossen van deze oorzaak zal het erg lastig zijn om van het nagelbijten af te komen. Want om een vervelende gewoonte los te kunnen laten is het fijn om te weten waar het vandaan komt. 

De coach in mij wil meer dan alleen maar kunstnagels zetten bij nagelbijters. Zeker omdat soms zelfs dat niet helpt. Ook zijn er genoeg mensen die geen kunstnagels willen of mogen vanwege hun werk. Niemand wil zich schamen voor zijn handen en/of je constant bewust zijn van je nagels. En vanaf nu hoeft dat ook niet meer.

De methode die ik toepas in mijn salon heb ik zelf ontwikkeld en ervaringen leren dat het mega goed werkt. In het kort komt het erop neer dat het een tweeledig programma is. Ten eerste gaan we je nagels versterken door het toepassen van IBX start en gaan we de nagels en handen lekker verwennen met hoogwaardige, voedende producten om ze weer in goede conditie te krijgen. Daarnaast gaan we op een luchtige, gezellige manier bekijken of je weet wat de oorzaak is van het nagelbijten. Is het verveling, stress of iets anders? En wat kun je hieraan doen? Geen diepgravende gesprekken. Gewoon leuk en constructief. En je krijgt nog een leuke goodie bag met de producten, zodat je ook thuis lekker door kunt met het verzorgen van je handen en nagels.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan hieronder verder over de precieze inhoudt van het programma:

Week 1, behandeling 1. (90min)

Een ontspannings- en verzorgende behandeling voor je handen, nagels en nagelriemen. Met hoogwaardige, minerale producten die zorgen voor een goede voeding en verzorging. Tijdens de behandeling gaan we op een luchtige, gezellige manier kijken of we erachter kunnen komen waar het nagelbijten vandaan komt. Ook gaan we een IBX behandeling doen, die je nagels van binnenuit hersteld en verstevigt.
Het stukje verzorging (ook thuis) voor je nagels, gaat er mede voor zorgen dat je niet meer wilt bijten, omdat je gaat zien dat je ook mooie handen kunt hebben en je niet meer hoeft te schamen.
Ook krijg je een goodie bag met de verzorgingsproducten voor thuis.

 

Week 2, behandeling 2. (30min)

Enkel een IBX behandeling, met verzorging van de nagels en nagelriemen. En natuurlijk bespreken we hoe het de afgelopen week gegaan is. Heb je misschien nog meer tips en tricks nodig? Het komt allemaal aan de orde. Dit geldt natuurlijk voor elke behandeling.

Week 3, behandeling 3. (90min)
Een ontspannings en verzorgende behandeling met IBX behandeling. Net als in week 1.

Week 6, behandeling 4. (30min)
IBX behandeling en evaluatie. Hoe gaat het? Wat heb je nog nodig om het niet bijten vol te houden?