Buikgevoel

Zoals jullie al gezien hebben, is de naam van mijn pagina verandert. Met trots kan ik jullie vertellen dat mijn bedrijfsnaam per direct verandert in: Fanneke de Leeuw, Ondernemen vanuit buikgevoel.

En dan hoor ik je denken, buikgevoel? Wat is dat nou weer? Waar gaat dan nou over? Wat een gek woord om te gebruiken in je slogan. Ja, dat dacht ik eerst ook, maar het woord liet me niet los, totdat het spreekwoordelijke kwartje eindelijk viel. Buikgevoel, gaat verder dan alleen maar gevoel. Gevoel vanuit je buik, intuïtie, inzicht, niet denken maar voelen. Echt voelen, heel diep voelen. Dat is de basis van waaruit ik altijd al werk, maar waar nu nog meer de aandacht naartoe gaat.

Want hoe vaak rennen we niet door het leven, zitten we op de voort razende trein van het leven en kunnen we er maar niet meer af. Die trein stopt namelijk nooit. Hoe heerlijk is het, als je van die trein kunt stappen? Hoe fijn is het, om dan eens om je heen te kunnen kijken? Wat is er allemaal te zien? Wat gebeurt er om je heen? Je voelt niet meer, je bent aan het denken. Wat moet ik vandaag allemaal nog doen? Kinderen naar school, naar sporten, huishouden, werken, noem het allemaal maar op. Altijd ben je bezig met alle ballen hoog te houden, bang dat ze vallen. Dat je de controle kwijt raakt.

En jij denkt dat het niet mogelijk is om van die trein te stappen? Dat het niet mogelijk is, vanuit buikgevoel te leven? Eindelijk je droomleven te gaan leven? De stappen in je leven en carriëre te gaan maken, waar je zo naar verlangt?

Ik heb het gedaan, 2 maanden geleden weer voor mezelf gekozen. Nee, niet ten koste van mijn gezin, maar wel voor mezelf. Het is tijd dat mama weer haar hart kan gaan volgen. Haar ambities ècht waar kan gaan maken. Met heel haar hart, zodat ik weer een volmaakt gelukkige moeder en partner kan zijn.

Vandaar mijn zoektocht, naar mezelf, waar sta ik? Wat wil ik nou ècht in mijn leven? Wat ik wil? Mensen helpen hun droom waar te maken. Helpen te gaan doen waar ze voor geboren zijn. Hun missie op aarde uit te gaan voeren. Vanuit buikgevoel.

De bedrijfsnaam is er, mijn doelstelling wordt steeds duidelijker. Binnenkort nog meer duidelijkheid en de lancering van mijn nieuwe producten.

Heel veel liefs en tot gauw

Fanneke de Leeuw


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven