Kwetsbaarheid is Kracht


Wat is dat toch? Dat we het zo moeilijk vinden om ons kwetsbaar op te stellen? Om onszelf te laten zien aan de wereld: Kijk hier ben ik! Ik doe er toe! Ik mag er zijn! Dit is een van de dingen, waar ik ook nog steeds mee worstel, gelukkig steeds minder vaak, maar het gebeurt nog wel.

Ik ben super enthousiast over de nieuwe opzet van mijn bedrijf, vol energie vlieg ik erin, mijn nieuwe site is online en dan begint het. Ik voel de druk, ik voel me bekeken. Vraag me af wat ‘men’ ervan denkt. En weet je, al die andere keren als ik weer iets leuks gecreëerd had om de wereld in te brengen, dan voelde ik hetzelfde. Maakte mezelf mega onzeker, want wie zit er nu op mij te wachten? En dan haakte ik af. Ik ging mezelf ‘verstoppen’. Kroop terug in mijn comfortzone en ging zitten mopperen, omdat mijn bedrijf niet wilde lopen. Nu weet ik: Ja, gek hè, als jij deze energie uitzendt, dan zul je ook geen klanten aantrekken.

Op dit punt ben ik weer aangekomen deze week, maar deze keer laat ik me hier niet door uit het veld slaan. No way, dat ik weer terug in mijn comfortzone ga zitten. Echt niet! Deze keer ga ik ervoor, laat ik me niet meer tegenhouden. Doe ik er alles aan om mijn energie hoog te houden en mijn positieve gedachten uit te zenden. Ik heb mijn doel voor ogen, mijn hoofd loopt bijna over van alle inspiratie. Ik ben aan het ondernemen vanuit mijn Buikgevoel. En MIJN buikgevoel vertelt mij, dat dit is wat ik wil. Dat dit mijn droom is, mijn passie. Ondernemende mensen helpen OOK vanuit hun buikgevoel te kunnen ondernemen. Ik gun dat iedereen, want het is heerlijk om zo ontspannen je bedrijf vanuit je eigen kracht te kunnen voeren. Zonder het gevoel te hebben dat je moet vechten en dat het je bergen energie kost.

Zou jij ook willen dat je moeiteloos kunt ondernemen? Dat je in je eigen kracht kunt blijven staan? Dat je kunt doen waar jij voor geboren bent?

Wordt dan nu gratis lid van de Ondernemen vanuit Buikgevoel Community. Bezoek mijn gloednieuwe site: www.fannekedeleeuw.com. Of neem contact met mij op voor meer informatie.

Want, mooi mens, jij bent het waard om te gaan leven vanuit je gevoel!

Heel veel liefs

Fanneke de Leeuw

PS: Op dinsdag 28 maart geef ik de workshop Van Buikpijn naar Buikgevoel.

Tijdens deze zeer waardevolle workshop ga je o.a:

- Weer in contact te komen met je buikgevoel.

- Ontdekken waar jou passie ligt.

- Ervaren hoe het is om moeiteloos te gaan ondernemen vanuit Buikgevoel.

Aanmelden kun je via deze link

Ben er snel bij want er is maar plaats voor 6 personen.


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven