Jouw business helen?

Business helen? Waar is dat zweverige gedoe nou voor nodig? Ik hoef dat niet. Een bedrijf beginnen en runnen is gewoon hard werken en doorzetten. Alles moet ervoor wijken. Neeee, dat gedoe is niet besteed aan mij....................

En als ik je nu vertel dat je moeiteloos en vanuit je buikgevoel kunt ondernemen? Puur door jezelf te zijn? Onzin? Kijk naar mij!

3 maanden geleden zat ik nog met mijn handen in mijn haar. Al een hele poos probeerde ik mijn bedrijf op te zetten. Maar elke keer stootte ik mijn neus. Teleurgesteld in mezelf, omdat het steeds maar niet wilde lukken. En keer op keer liet ik me uit het veld slaan als er weer iets niet lukte. Totdat ik besefte: het zijn mijn eigen blokkades die me in de weg zitten, maar ja, hoe werkt dat dan? En wat ga ik eraan doen?

Een super betrokken, lieve coach kwam op mijn pad. Gevoelsmatig wist ik meteen dat zij voor mij dè persoon was die mij verder kon helpen. Zij liet mij inzien dat je heel goed kunt ondernemen vanuit je Buikgevoel, je intuïtie. Sterker nog, door te leren luisteren naar je Buikgevoel, zal het ondernemen moeiteloos gaan. Het kost mij geen energie, marketing tactieken zijn overbodig, want je onderneemt met je intuïtie. Je hoeft geen strategieën meer te bedenken. Je hoeft alleen maar naar je Buikgevoel te luisteren. Hoe cool is dat?

En daar gaat de heling over. Want ook ik was afgesloten van mijn Buikgevoel. De afgelopen maanden zijn er al heel wat blokkades geheeld. Ik heb ze gehoord en gezien. Ik heb ze geaccepteerd en gevoeld. Alleen al door ze aandacht te geven lostten ze op. Accepteer wat is, meer is niet nodig.

Zo heel je jouw blokkades, die jou weerhouden je passie te volgen en te gaan doen, waar jij voor geboren bent.

Kijk waar ik nu sta. Kijk wat voor programma’s ik vanuit mijn buikgevoel geschreven heb. Hoeveel energie ik krijg van mijn bedrijf in plaats van dat het energie kost.

Dit gun ik iedereen, vanuit de grond van mijn hart. Met alle liefde nodig ik je uit om contact met mij op te nemen voor een gratis gesprek. Gezellig samen invoelen wat JIJ nodig hebt. Onder het genot van een kop koffie/thee.

Meld je aan via FB op mail mij: fanneke@fannekedeleeuw.com

Ik zou het geweldig vinden als ik jou, op wat voor manier dan ook, mag helpen op jouw weg naar je Buikgevoel.

Heel veel liefs, Fanneke de Leeuw

www.fannekedeleeuw.com

PS: Op dinsdag 28 maart geef ik de workshop Van Buikpijn naar Buikgevoel.

Tijdens deze zeer waardevolle workshop ga je o.a:

- Weer in contact te komen met je buikgevoel.

- Ontdekken waar jou passie ligt.

- Ervaren hoe het is om moeiteloos te gaan ondernemen vanuit Buikgevoel.

Aanmelden kun je via deze link

Ben er snel bij want er is maar plaats voor 6 personen.

PPS: Wordt gratis lid van de Ondernemen vanuit Buikgevoel Community.


0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven