Wat trek ik aan?


Tja, je zou bijna denken: carnaval voor de deur, benieuwd wat ze aan gaat trekken. Maar nee, al vier ik heel fanatiek carnaval, daar gaat deze blog niet over. Wat trek ik aan?

Afgelopen maandag had ik een gesprek met mijn lieve coach, zij liet mij maar weer eens inzien dat de Wet van de Aantrekkingskracht heel goed werkt, maar dat je je er wel op moet afstemmen. En natuurlijk weet ik dat allemaal, verstandelijk, maar mijn buikgevoel wil hier nog niet altijd in mee. Want ik heb altijd geleerd dat ik alles alleen moet/kan doen, ik heb niemand nodig. En hulp vragen is dan ook een lastig punt voor mij. Gelukkig heb ik wel een goede coach gezocht en gaat ook thuis het hulp vragen steeds beter, toch blijft het lastig. En dan komt de volgende overtuiging de hoek om: wie zit er nou op te wachten om mij te helpen? Hoezo, heeft het universum/god/engelen/gidsen zin om MIJ te helpen?

En toch hè, toch doen ze het. Afgelopen week maakte ik de afspraak om mezelf elke dag af te gaan stemmen op mijn doelen, op wat ik wil bereiken, op wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Helaas Gonneke ;-) dat is me niet elke dag gelukt, maaaaaar de keren dat ik het wel heb gedaan, merkte ik wel meteen dat ik geholpen werd, hele kleine dingen. Ik stemde me af op de workshop die ik ga begeleiden, dat ik echt die mensen wil helpen en dat ze zich aan gingen melden, omdat ik iets waardevols te brengen had. En zie, een uurtje later krijg ik de eerste aanmelding. Wow, wat kun je je trots voelen op jezelf. En wat gaaf om zo dankbaar te kunnen zijn voor deze eerste inschrijving. Helemaal open sta ik voor nòg meer inschrijvingen en al heb ik maar plaats voor 6 personen, er kan altijd een datum bij ;-)

Daarnaast heb ik mezelf het doel gesteld dit jaar, om onze groepsaccommodatie minimaal 40 keer te verhuren dit jaar. Ambitieus, maar zeker mogelijk. En toen ik mezelf deze week daar weer op afstemde, rolde boeking nummer 20 binnen. Eind februari en ik zit al op de helft van mijn doel. Hoe geweldig is dat!

De energie in mij mag stromen, mag bloeien en groeien. Mijn vertrouwen in het universum èn in mijn buikgevoel mag nòg meer groeien. Dieper en dieper gaat dat vertrouwen, steeds een dieper level en op een hoger niveau mensen helpen dit ook te realiseren. Zo zie je maar, dat ondernemen vanuit buikgevoel helemaal moeiteloos gaat.

Ik gun het anderen ook, vanuit het diepst van mijn hart, om dit te mogen ervaren, hoeveel dankbaarheid kun je voelen. Naar het universum, naar mezelf, dat ik het mezelf gun om te groeien, om grote stappen te maken. En die maak ik! En mijn bedrijf groeit en groeit en ik kan hiermee zoveel mensen ook weer verder helpen. Daar krijg ik zoveel energie van. Dit is wat ik de wereld in wil brengen, dit is waar ik voor sta. Hier ligt mijn passie, de passie waar ik zolang naar op zoek ben geweest en hij lag gewoon voor het oprapen.

Ik leef mijn passie! Ondernemen kost mij geen enkele moeite, het levert mij energie en voldoening op. En ik ben daar zo ontzettend blij mee!

En met deze dankbaarheid ga ik me nu een paar dagen compleet onder dompelen in het feestgedruis. Afsluiting van een hele drukke, maar ontzettend fijne periode.

Heel veel liefs

Fanneke de Leeuw

Ondernemen vanuit Buikgevoel

PS: Op dinsdag 28 maart geef ik de workshop Van Buikpijn naar Buikgevoel.

Tijdens deze zeer waardevolle workshop ga je o.a:

- Weer in contact te komen met je buikgevoel.

- Ontdekken waar jou passie ligt.

- Ervaren hoe het is om moeiteloos te gaan ondernemen vanuit Buikgevoel.

Aanmelden kun je via deze link

Ben er snel bij want er is maar plaats voor 6 personen.

PPS: Wist je dat je op mijn site een gratis afstemscript kunt downloaden?

PPPS: Wordt gratis lid van de Ondernemen vanuit Buikgevoel Community.


0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven