Wie wil jij zijn?


Kijk jij wel eens met bewondering naar anderen. Jezelf afvragend of jij dat ook zou kunnen? Of jij ook zo groots kan zijn? Of zo hartverwarmend, zo rijk, zo beroemd, zo succesvol? Ik denk dat we dat allemaal wel eens doen of gedaan hebben.

Ik ook, tot mijn Buikgevoel mij vertelde dat ik op moest houden met naar anderen kijken en anderen bewonderen. Waarom bewonderde ik mezelf niet??? AUW. Die was raak, want waarom deed ik dat niet?

Alles, alles heeft het te maken met blokkades, weinig eigenwaarde hebben en totaal geen respect voor mezelf. Een van de eerste blokkades die ik tegen kwam toen ik 3 maanden geleden begon met mijn coachingtraject, was een geld blokkade. Ja, ook daar rusten de nodige blokkades op. Ik heb vroeger gezien dat geld niet gelukkig maakt. Deze overtuiging zit diep in mij begraven. Geld maakt mij niet gelukkig. Wat gebeurt er als je dit maar vaak genoeg herhaald tegen het Universum? Juist, geld blokkeert en stroomt echt niet naar mij toe. Mijn bedrijf wilde maar niet op gang komen, gek hè, met zulke overtuigingen in mij.

Inmiddels zie ik in wat blokkades doen met je energie, met de boodschappen die je uitzendt naar het Universum. Alles draait om de wet van de aantrekkingskracht en het helen van je blokkades.

Om dichter bij je buikgevoel te kunnen komen, zul je blokkades mogen helen. Als jij wilt groeien en van jezelf wilt leren houden, zul je blokkades mogen helen. Ik ervaar dat elke dag, en ik ben ook nog steeds regelmatig blokkades aan het helen. En ja, dat is soms moeilijk, soms pijnlijk, maar ook zo ontzettend fijn als je weer een stapje verder gekomen bent in je groei, in je ontwikkeling. Ik kan, vanuit het diepst van mijn hart zeggen, dat ik trots ben op wat ik aan het doen ben. Hoe het gaat met mijn bedrijf en dit wil ik over brengen op anderen. Op jou! Want ik gun het iedereen om weer in contact te komen met je Buikgevoel. Zodat het leven èn het ondernemen weer leuk wordt en moeiteloos mag gaan. Hoe heerlijk is dat!

Ik kan gewoon mezelf zijn. Ik kijk niet meer naar wat anderen bereikt hebben, ik kijk naar mezelf. Naar wat ik wil gaan bereiken. Dit is wat ik manifesteer, wat ik vraag aan het universum. Waar ik naartoe werk. Vanuit mijn buikgevoel. En ik hou ervan!

Wil jij mij beter leren kennen? Kennis maken met mijn werkwijze? Schrijf je dan nu in voor de GRATIS online cursus die van start gaat op 13 maart: In 5 dagen in verbinding met je Buikgevoel. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Heel heel graag tot gauw!

Liefs

Fanneke de Leeuw

Ondernemen vanuit Buikgevoel

PS: De gratis online cursus start op 13 maart, meld je snel aan, want het aantal aanmeldingen is beperkt. Deze cursus is echt een eenmalige kans, want ik geef hem maar 1x. Klik hier om je aan te melden.

PPS: Op dinsdag 28 maart geef ik de workshop Van Buikpijn naar Buikgevoel.

Tijdens deze zeer waardevolle workshop ga je o.a:

- Weer in contact te komen met je buikgevoel.

- Ontdekken waar jou passie ligt.

- Ervaren hoe het is om moeiteloos te gaan ondernemen vanuit Buikgevoel.

Aanmelden kun je via deze link

Ben er snel bij want er is maar plaats voor 6 personen.

PPPS: Wordt gratis lid van de Ondernemen vanuit Buikgevoel Community.


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven