Universum


Jaaa, universum, gidsen, god, engelen, hoe je het wilt noemen. Wat spreekt jou het meest tot de verbeelding? Bij welk woord voel jij je het best? Ik heb de afgelopen tijd gemerkt dat Gidsen voor mij het beste werkt. Daar kan ik wel iets mee.

En wat doe ik daar dan mee? Nou weet je, je hebt vast wel eens gehoord van de Wet van de Aantrekkingskracht. The Secret...... Als je negatief denkt, trek je negativiteit aan. Denk je echter positief, nou dan is The Skye The Limit!!

En dat is precies wat ik mag voelen vandaag, the Skye is the Limit. Wat geweldig dat ik dit mag voelen en dat ik mijn gidsen mag vragen om mij te helpen. Dat vragen om hulp is wel een punt(je) voor mij hoor. Altijd heb ik alles alleen willen doen en dan nu om hulp vragen? Alsof ik afhankelijk ben. Ik heb inmiddels ervaren dat mijn Gidsen mij met alle liefde helpen met wat ik ze vraag. Wel mag ik duidelijk naar ze zijn, gewoon vragen om wat ik nodig heb.

Het is echt zo simpel, maaaaaar, dat vragen gaat dan wel vanuit je buikgevoel. Hoe geweldig is dat? Het wordt steeds makkelijker. Ondernemen vanuit je buikgevoel is echt geweldig en zo rustgevend en dan ook nog je gidsen om hulp mogen vragen. Het moet niet gekker worden!

Op het moment dat ik mijn gratis online cursus lanceerde, heb ik gevraagd om 20 deelnemers. En hoppa, maar liefst 22 deelnemers mocht ik ontvangen in de speciale groep. Vandaag zijn we van start gegaan en ik ben heeeeeel benieuwd naar hoe ze het ervaren de komende week.

Natuurlijk is het niet altijd vanzelfsprekend dat ze tegemoet komen aan je vragen. Zij hebben feiloos door, wat wel en niet goed voor je is en met welke intentie je ze iets vraagt. Vraag je iets en gebeurt er niks? Ze stellen je op de proef, laten je voelen en nadenken, heb je vanuit het juiste gevoel iets gevraagd? Of niet met de juiste intentie? Alles doen ze voor je.

Ben ze dankbaar dat ze er altijd voor je zijn. Intens dankbaar voor alles wat ze voor je doen. Denk jij dat je nog nooit hulp gekregen hebt? Heb jij nog nooit die ene ingeving gehad, waarvan je dacht: Ja, dat is het! Nog nooit iets gecreëerd, waarvan je achteraf dacht: Heb ìk dat gemaakt? Dàt is hulp van boven, je gidsen, het universum. Accepteer maar dat ze er zijn. Ze zijn er ook voor jou. Ik realiseer me meteen dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om contact te maken, daarom heb ik zojuist een audio ingesproken met een geleidemeditatie., waarin ik je begeleid om je gids te gaan ontmoeten. Voel je vrij om deze audio hier te beluisteren

Blijf in je energie, blijf bij jezelf en blijf vooral positief. Gebeurt er iets in je leven, waardoor het even moeilijk is om positief te blijven denken? Weet dat er altijd hulp is, je hoeft het maar te vragen.

Ik hoop dat ik je weer een klein beetje waardevolle inzichten heb mee mogen geven. Dan is mijn missie alweer geslaagd. Ieder klein stapje dat jou helpt om dichter bij je Buikgevoel te komen is er èèn. Koester dat!

Heel veel liefs

Fanneke de Leeuw

Ondernemen vanuit Buikgevoel

www.fannekedeleeuw.com (vindt hier een heleboel gratis producten en het aanbod groeit elke week!)

PS: Op dinsdag 28 maart geef ik de workshop Van Buikpijn naar Buikgevoel.

Tijdens deze zeer waardevolle workshop ga je o.a:

- Weer in contact te komen met je buikgevoel.

- Ontdekken waar jou passie ligt.

- Ervaren hoe het is om moeiteloos te gaan ondernemen vanuit Buikgevoel.

Aanmelden kun je via deze link

Ben er snel bij want er is maar plaats voor 6 personen.

PPS: Wordt gratis lid van de Ondernemen vanuit Buikgevoel Community.

PPPS: Wil jij niks missen? Meld je dan hier aan voor de maandelijkse nieuwsbrief


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven