Doen?


Waarom zou je het niet doen?

Wat houdt je tegen?

Twijfel jij al tijden of je wel of niet een onderneming zult starten? Of je wel of niet een andere richting uit zult gaan? Waarom doe je het niet?

Welke overtuiging zit daar achter?

Voor het eerst sinds een lange tijd, heb ik vandaag de kaarten uit het Universum deck gevraagd wat ik nodig heb, om mijn volgende stappen te gaan zetten. De kaart op de afbeelding kwam binnen en wilde ik heel graag met jullie delen.

Aradia, een 'Heilige Heks' uit de 14e eeuw, zij stond bekend om haar liefde voor alles en iedereen. De boodschap van deze kaart gaat over overtuigingen. Er staat letterlijk: Het is tijd om een aantal overtuigingen te testen en kritisch te bekijken. Bekijk ze objectief. We nemen veel van onze overtuigingen over van onze familie, onze vrienden en de maatschappij waarin we leven. Laat alle overtuigingen die voortkomen uit angst los en vervang ze door liefde, want liefde is een eindeloze bron van creatieve kracht.

Ja, ik lees het en ik voel het. Want overtuigingen hebben we allemaal. Hoe vervelend we het soms ook vinden, ze zijn er nou eenmaal. En weer mogen we zelf de keuze maken wat er ermee doen. Ik voelde deze tekst bij mij binnenkomen en de overtuiging zwakte al meteen af. Voor mij is het al langer geen vraag meer, wel of niet doen. Ik doe het nu gewoon. Lukt het wel of lukt het niet, dan ga ik het anders proberen. Voor mij ligt de overtuiging in het geld vragen voor mijn producten. Ik dacht toch echt dat ik klaar was met mijn geld blokkade, maar blijkbaar nog niet helemaal. Mooie kans voor mij dus en hier weer lekker mee aan de slag te gaan.

En jij? Ga jij het doen? Wordt jij getriggerd door deze tekst? Hoe is het met jouw overtuigingen?

Ben jij er klaar voor om volgende stappen te zetten? Jouw passie te vinden en hier ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan? Hoe gaaf zou het zijn als jij energie zou krijgen van je werk, in plaats van doodmoe thuis komen aan het einde van de dag? Waar een burn-out altijd op de loer ligt?

Wat kun je dan doen met overtuigingen? Inderdaad, zijn ze ontstaan uit angst? Vervang ze door liefde, voel waar in je lijf je de overtuiging voelt. In je buik? In je hoofd? Stuur er energie naar toe, heel veel liefde en omarm jezelf. Hou van jezelf en gun jezelf een droomleven.

Geïnspireerd door de kaarten, ga ik ook voor jullie kaarten trekken. Straks om 11.00u in de Ondernemen vanuit Buikgevoel Community, kun jij 1 van de 3 kaarten uitkiezen. Met de link naar de uitleg van de kaarten. Klein kado van mij voor jullie. Geniet ervan en kijk wat voor boodschap jij hier uit kunt halen.

Heel veel liefs

Fanneke de Leeuw.

www.fannekedeleeuw.com

PS1: Op dinsdag 28 maart geef ik de workshop Van Buikpijn naar Buikgevoel.

Tijdens deze zeer waardevolle workshop ga je o.a:

- Weer in contact te komen met je buikgevoel.

- Ontdekken waar jou passie ligt.

- Ervaren hoe het is om moeiteloos te gaan ondernemen vanuit Buikgevoel.

Aanmelden kun je via deze link En voor de speciale Last-minute aanbieding!

Ben er snel bij want er is nog maar plaats voor 4 personen.

PS2: Op 30 maart vindt de maandelijkse online bijeenkomst plaats: Blijf bij je Buikgevoel. Aanmelden kan hier. Als jij het ook lastig vindt om steeds weer thuis te komen bij jezelf. Als jij ook moeiteloos in contact wilt blijven met je Buikgevoel? Als jij het fijn vindt om hier regelmatig mee bezig te zijn. Meld je dan nu aan. Thema van deze maand: Wat is buikgevoel en hoe herken ik het?

PS3: Op 18 april start het 4 weekse online programma: Leef je Passie Healing Program

Een enorm gaaf programma van 4 weken, dat je nóg dichter bij je buikgevoel èn je passie gaat brengen. Ga jij jouw passie ontdekken, zodat jij kunt gaan doen waar jij voor geboren bent.​ Ga jij ervaren hoe het voelt om te leven vanuit je buikgevoel.​ Ga jij jouw innerlijke kracht weer voelen èn inzetten voor jezelf. Hoe gaaf is dat? Klik hier voor meer info en voor de speciale aanbieding die geldt tot 2 april èn de gave BONUSSEN die ik voor je in petto heb.


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven