Help, waar is mijn Buikgevoel gebleven?


Zo makkelijk als ik in contact kan zijn met mijn Buikgevoel, zo snel ben ik het soms ook ineens kwijt. Dan word ik moe, loop ik mezelf voorbij, zit minder lekker in mijn vel....enz.

Wat is dat nou, dat het toch zoooo moeilijk lijkt om maar in verbinding te blijven met onszelf?

We leven (helaas) in een maatschappij, waarvan het grootste gedeelte van de tijd, van je verwacht wordt dat je met je hoofd bezig bent. Gevoel? Wat is gevoel? Voelen is raar, is apart, is confronterend en kwetsbaar. Neeee, we blijven veel liever in ons hoofd zitten, want dat is veilig. Althans dat is wat de meerderheid denkt. En daar gaat het mis.

Want zou het niet zo zijn (en ik ben ervan overtuigd dat het zo is) dat als je vanuit je gevoel kunt leven, als je jezelf toestaat om te voelen en je open te stellen voor anderen, dat het leven er niet een heel stuk mooier uit gaat zien? Dat je gezondheid een heel stuk erop vooruit gaat, omdat je geen stress meer ervaart en je alles in liefde los kunt laten wat jou niet verder helpt?

Toch is het lastig om altijd en overal in contact te zijn met je Buikgevoel. Er zijn altijd wel omstandigheden of situaties dat je je gevoel een beetje kwijtraakt. Dat je even niet meer in verbinding bent met jezelf. Ook ik heb daar last van, het is ook goed om het te ervaren. Om weer te ervaren hoe groot het verschil is tussen leven vanuit je hoofd en leven vanuit je Buikgevoel.

In verbinding komen en blijven met jezelf, met je Buikgevoel, is bewust ermee bezig zijn. Meer is niet nodig. Ben je bewust van wat er gebeurt. Wat voel je? Wat helpt je? Wat heb je nodig? Stel jezelf deze vragen en je komt steeds weer terug in de verbinding. Ook zul je ervaren dat die verbinding steeds hechter wordt. Dat je steeds dieper in je Buikgevoel kunt zakken.

Als je je bewust bent van wat je doet, ben je al halverwege, zeg ik altijd. Als je je ervan bewust bent dat je soms je gevoel even kwijt bent en je weet hoe het voelt als je uit die verbinding bent. Dan kun je ook heel makkelijk weer terug naar je gevoel. Zo simpel is het echt!

Dus nee, leven en ondernemen vanuit je Buikgevoel is absoluut niet raar of eng. Het geeft je energie en zelfvertrouwen. Je voelt je innerlijke kracht, jouw innerlijke Leeuw die in jou aanwezig is. Het laat je zweven en je leven bewust leven, zonder dat het voorbij vliegt, zonder dat je genoten hebt.

Gun jezelf de verbinding met jezelf. Hoe van jezelf en zet jezelf op de eerste plaats. Ervaar wat jouw Buikgevoel voor je kan doen.....hulp nodig? Met heel mijn hart nodig ik je uit om mijn verschillende programma's en producten te bekijken op mijn site. Allemaal om jou in verbinding te brengen met je buikgevoel en van daaruit je leven ten volste te leven.

Heel veel liefs

Fanneke de Leeuw

Ondernemen vanuit Buikgevoel

www.fannekedeleeuw.com

* Op dinsdag 28 maart geef ik de workshop Van Buikpijn naar Buikgevoel.

Tijdens deze zeer waardevolle workshop ga je o.a:

- Weer in contact te komen met je buikgevoel.

- Ontdekken waar jou passie ligt.

- Ervaren hoe het is om moeiteloos te gaan ondernemen vanuit Buikgevoel.

Aanmelden kun je via deze link. Nu een last-minute aanbieding!

Ben er snel bij want er is nog maar plaats voor 3 personen.

* Op 30 maart vindt de maandelijkse online bijeenkomst plaats: Blijf bij je Buikgevoel. Aanmelden kan hier. Als jij het ook lastig vindt om steeds weer thuis te komen bij jezelf. Als jij ook moeiteloos in contact wilt blijven met je Buikgevoel? Als jij het fijn vindt om hier regelmatig mee bezig te zijn. Meld je dan nu aan. Thema van deze maand: Wat is buikgevoel en hoe herken ik het?

* Op 15 mei start, na groot succes, de gratis e-cursus In 5 dagen in verbinding met je Buikgevoel weer.

Meld je aan als jij:

- Het ook lastig vindt om te voelen.

- Niet weet wat je nou ècht wilt in het leven.

- Vanuit je buikgevoel wilt ondernemen.

Aanmelden kan hier.

* Op 31 mei start het 4 weekse online programma: Leef je Passie Healing Program. Een enorm gaaf programma van 4 weken, dat je nóg dichter bij je buikgevoel èn je passie gaat brengen. Ga jij jouw passie ontdekken, zodat jij kunt gaan doen waar jij voor geboren bent.​ Ga jij ervaren hoe het voelt om te leven vanuit je buikgevoel.​ Ga jij jouw innerlijke kracht weer voelen èn inzetten voor jezelf. Hoe gaaf is dat? Klik hier voor meer info en voor de speciale aanbieding die geldt tot 2 april èn de gave BONUSSEN die ik voor je in petto heb.


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven