Buikgevoel? Hoe dan?


Allemaal leuk en aardig dat gepraat over Buikgevoel, maar hoe voelt dat dan? Hoe weet je nou dat je in verbinding bent met je Buikgevoel? Tja.......aan de ene kant is het antwoordt heel makkelijk, aan de andere kant ook lastig uit te leggen. Het is een gevoel en ga een gevoel maar eens uitleggen......niet de makkelijkste opgave.

Maaar, natuurlijk ga ik mijn best doen om het uit te leggen. Omdat ik vanuit mijn buikgevoel mijn passie heb mogen ontdekken. Compleet en helemaal in verbinding met mezelf.

Wie kent er niet zo'n eureka gevoel. Dat je voelt in heeeel je lijf in heel je lichamelijke reacties, je enthousiasme, je gestuiter, je gaat stralen, krijgt kippenvel van top tot teen. Dat je zeker weet, dit is goed. Dat je zo'n ingeving krijgt, dat je in alle cellen van je lichaam voelt: Ja, dit is het. Ik weet het zeker, geen twijfel mogelijk. En wie wil dat nou niet ervaren? En het liefst altijd en overal. Zeker op momenten dat je het het hardst nodig hebt.

Zo'n ingeving komt rechtstreeks vanuit je Buikgevoel. Maar ja, dan nog is het makkelijker gezegd dan gedaan. Want meestal komt zo'n ingeving spontaan en onverwacht. Hoe kom je dan in verbinding als je het dat wilt?

Wellicht kan onderstaande oefening je verder helpen:

Probeer eens om met je aandacht naar je buik te gaan. Probeer alle gedachtes los te laten en alleen maar te voelen wat er in je buik gebeurd. Wat voel je? Blijf met je aandacht bij je buik. Hoe voelt dat? Zitten er emoties? Voel ze maar, ga ze niet meer uit de weg. Blijf daar met je aandacht, jouw buikgevoel verdient deze aandacht. Jij verdient deze aandacht. Vraag eens aan je Buikgevoel wat je nodig hebt. Wat wil jij weten. Welke stappen wil jij gaan nemen?

Heb je mogen ervaren hoe je verbinding maakt met je Buikgevoel? Oefening baart kunst, echt waar. Je bewust worden van je Buikgevoel is al een hele grote stap vooruit. Het gaat echt steeds makkelijker. En je leert steeds meer op je Buikgevoel te vertrouwen.

Hou vol en maak het verbinding maken een dagelijks ritueel. Wordt je bewust van wanneer je in je hoofd gaat zitten en wanneer je in verbinding bent met je Buikgevoel.

Hoe vaker je het oefent, des te makkelijker het wordt. Mij heeft het al zoveel duidelijkheid en vertrouwen gebracht. Ik kan nu mijn passie leven, helemaal vanuit mijn Buikgevoel. En natuurlijk zijn er bij mij ook nog momenten, soms zelfs dagen, dat ik in mijn hoofd zit. Dan ga ik weer heel bewust verbinding maken. In alle liefde voor mezelf. Want onder druk gaat het echt niet lukken, buikgevoel laat zich namelijk niet dwingen.

Gun jij het jezelf om in verbinding te blijven met je Buikgevoel? Blijf dan bovenstaande oefening herhalen en geef jezelf de kans op een geweldig, ontspannen leven en een ontspannen manier van ondernemen, die je geen energie kost, maar waar je energie van krijgt.

Gisteren stelde nog iemand mij de vraag: Heb jij zoveel energie? Toen ik zei dat we ook wel in de avond een afspraak konden maken. Waarop ik volmondig JA kon antwoorden. Puur omdat ik vanuit mijn Buikgevoel voel dat ik mensen kan helpen en dat geeft mij onwijs veel energie.

Heb je hulp nodig? Je mag mij altijd een mail of facebookbericht sturen, ik help je heel graag verder. En donderdag 30 maart is een online bijeenkomst (oefenavond) om in verbinding te blijven met je Buikgevoel. Nu voor de last-minute prijs van maar € 10,00. Je krijg tijdens deze bijeenkomst nog meer tools en tricks kunt je vragen stellen. Ik help je met heel mijn hart verder op jouw pad.

Ik hoop je binnenkort of in de toekomst te mogen ontmoeten.

Heel veel liefs

Fanneke de Leeuw

www.fannekedeleeuw.com

Ondernemen vanuit Buikgevoel.

* Op 30 maart vindt de maandelijkse online bijeenkomst plaats: Blijf bij je Buikgevoel. Aanmelden kan hier. Als jij het ook lastig vindt om steeds weer thuis te komen bij jezelf. Als jij ook moeiteloos in contact wilt blijven met je Buikgevoel? Als jij het fijn vindt om hier regelmatig mee bezig te zijn. Meld je dan nu aan. Thema van deze maand: Wat is buikgevoel en hoe herken ik het?

* Op 15 mei start, na groot succes, de gratis e-cursus In 5 dagen in verbinding met je Buikgevoel weer.

Meld je aan als jij:

- Het ook lastig vindt om te voelen.

- Niet weet wat je nou ècht wilt in het leven.

- Vanuit je buikgevoel wilt ondernemen.

Aanmelden kan hier.

* Op 31 mei start het 4 weekse online programma: Leef je Passie Healing Program. Een enorm gaaf programma van 4 weken, dat je nóg dichter bij je buikgevoel èn je passie gaat brengen. Ga jij jouw passie ontdekken, zodat jij kunt gaan doen waar jij voor geboren bent.​ Ga jij ervaren hoe het voelt om te leven vanuit je buikgevoel.​ Ga jij jouw innerlijke kracht weer voelen èn inzetten voor jezelf. Hoe gaaf is dat? Klik hier voor meer info en voor de speciale aanbieding die geldt tot 2 april èn de gave BONUSSEN die ik voor je in petto heb.

* Met alle liefde nodig ik je uit om lid te worden van de gratis Ondernemen vanuit Buikgevoel community. Klik hier en ontvang regelmatig quotes, tools en aanbiedingen.


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven