Ik voel innerlijke rust..............


Ja, het is echt waar! De afgelopen weken heb ik mijn innerlijke rust gevonden. Het is ongelooflijk dat mij dat lukt. Hier heb ik jaren over gedaan, jaren rennen, vliegen, duiken, vallen en weer opstaan. Nooit rust, altijd bezig, vooral ook in mijn hoofd. Al heel lang kan ik geen boeken meer lezen, lange teksten lukte ook niet. Ik heb nog niet geprobeerd te lezen en ik denk dat het daarvoor nog iets te vroeg is, maar dit gevoel is zo ontzettend fijn. Dit wil ik vast houden en hier wil ik heel goed in worden. Innerlijke rust bewaren.

Waarom ik dit vertel? Omdat ik jullie wil laten weten dat ook mijn ontwikkeling met vallen en opstaan gaat. Dat het menselijk is en dat we nooit klaar zijn met leren en werken aan onszelf.

Dan is natuurlijk de vraag, hoe vind ik die innerlijke rust? Veel van jullie weten wel dat ik tot eind vorig jaar werkte in mijn eigen praktijk als healer en medium, steeds meer kwam ik erachter dan dit niet is wat ik ècht wil. Steeds vaker zag ik op tegen de afspraken en al heel vaak had ik geprobeerd om mijn praktijk ècht van de grond te krijgen, maar dat wilde maar niet lukken. Ondertussen had ik niks te klagen hoor. Een gelukkig gezin, huisje, boompje, beestje, maar toch haalde ik geen voldoening uit mijn werk. Maar vooral ook niet uit het zorgen en poetsen in huis en voor mijn gezin. Heel lang zoekende naar wat mijn passie dan is, wat is mijn missie? Een hele zoektocht is het geweest. Tot ik een geweldige coach vond die mij geholpen heeft om te gaan doen waar ik voor geboren ben. Nog steeds is zij degene die mij elke keer weer terug op het pad kan brengen. Daar ben ik heel erg dankbaar voor.

Maar goed, innerlijke rust dus. Ik ging aan de slag, mijn passie gevonden en vol overgave ging ik weer opnieuw starten met mijn bedrijf. Alles wilde ik weten. Hoe werkt nou die marketing, hoe werkt een lancering, hoe doe je dat en wat moet je dan doen? Ik wilde zo vlug mogelijk al mijn producten lanceren en klanten trekken, betaalde klanten wel te verstaan, want voor mij hing een eigen bedrijf vast aan geld verdienen. Mijn eigen geld verdienen, weer zelfstandig kunnen zijn, nou ja, vooral voelen. Ik werd er thuis niet gezelliger op, want ik wilde werken, creeëren, mensen helpen, geld verdienen................totdat ik in de gaten kreeg dat dit niet mijn bedrijf om mijn gezin heen bouwen is. Dat dit niet ondernemen vanuit Buikgevoel is. En dat is wel wat ik wil. Mijn bedrijf om mijn gezin heen bouwen, werken op de tijden dat het kan, op mijn tijd, mijn voorwaarden. Moeiteloos ondernemen vanuit mijn Buikgevoel. En ik, die haar mond zo vol heeft van Buikgevoel en ontspannen ondernemen, doet het zelf niet. Lekker voorbeeld. En niet echt een manier om de juiste energie op mijn klanten over te brengen.

Twee weken geleden viel het kwartje, het werd stil in mij. Liefdevol erop gewezen door mijn coach. Vriendlief die dat nog even bevestigde, maar nog niks gezegd had, omdat ik er zelf achter moest komen. Twee weken relatieve rust genomen, afstand genomen en gekeken naar mezelf, naar mijn bedrijf en naar wat ik allemaal al heb neer gezet. Wie had een half jaar geleden gedacht dat ik zo hard zou groeien?

En nu? Nu leun ik achterover, geniet van wat ik doe. Check mijn agenda om te kijken wanneer ik tijd heb om een volgende training te geven, zonder mezelf in allerlei bochten te wringen, omdat de kinderen ook moeten sporten enz. enz.

Dit is wat ontspannen ondernemen vanuit Buikgevoel is. En ik kan jullie vertellen, het voelt zooooo enorm goed! En weet je wat het allermooiste is? Ik kan jou hier ook mee helpen en laten ervaren hoe het voelt. En dat is mijn doel, mijn missie èn mijn passie.

Weet dat je altijd contact met mij op mag nemen voor een kop koffie en om te sparren en te kijken wat jij nodig hebt, waar ik je nu mee kan helpen.

Met ontspannen groet,

Fanneke de Leeuw

Ondernemen vanuit Buikgevoel

www.fannekedeleeuw.com

- Op 26 april vindt er weer een maandelijkse online bijeenkomst plaats in de Ondernemen vanuit Buikgevoel community. Helemaal gratis. Wil jij extra tricks en tools om bij je buikgevoel te blijven? Ben jij er klaar mee om steeds weer in je hoofd te schieten? Gun jezelf dan deze bijeenkomst en ervaar wat jouw Buikgevoel je op kan leveren. Klik hier voor meer informatie.

- Op 15 mei start de gratis E-cursus weer. Wat een succes was het de eerste keer. Ik wil nog zoveel meer mensen bereiken. Zoveel mensen weer in contact brengen met hun Buikgevoel. Deze 5 daagse online cursus helpt jou weer te gaan leven vanuit je gevoel, leert je te vertrouwen op je intuïtie en helpt je blokkades te helen. Hoe geweldig is dat? Klik hier voor meer info en om je aan te melden. Door mijn ervaring en de feedback van de eerste reeks kan ik je nòg meer geven. Iets wat ik met alle liefde doe!

- Wordt ook gratis lid van de Ondernemen vanuit Buikgevoel Community op facebook. Hier vindt je bijna dagelijks tips en tools en wordt je op de hoogte gehouden van al mijn activiteiten.


0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven