Dat je ineens weer in je onzekerheid zit.....


Tijdens de gratis e-cursus (die weer start op 15 mei ;-) ) heb ik het onder andere over blokkades. Blokkades die iedereen en vooral iedere ondernemer tegen gaat komen. Zeker als je vanuit je Buikgevoel gaat ondernemen. En dat is heerlijk kan ik je vertellen. Soms confronterend, maar ik leer er elke keer weer zo ontzettend veel van en elke keer mag ik weer op een dieper niveau contact maken met mezelf. Ik hou d'r van!

De blokkade waar ik dus nog regelmatig tegenaan loop, is mijn onzekerheid. Ik denk dat velen met mij dit herkennen. Deze onzekerheid is natuurlijk gevoed vanuit mijn jeugd en is iets wat mij altijd weer raakt.

Gisteren werd ik enorm geraakt door een vraag van een lieve collega. Meteen voelde ik die bekende benauwdheid op komen. Samenwerken? Met mij? Hoezo ik? Wat heb ik nou te geven? Wie zit er nou op mij te wachten? En nog een hele riedel van deze zelf ondermijnende gedachtes. Ik zat in mijn hoofd. Meteen!

Inmiddels herken ik deze reactie van mezelf en kan ik er voorbij kijken. En mocht ik voelen hoe vereerd ik was dat ze mij dat vroeg! Hoe dankbaar ik ben voor alle mooie vrouwen die de laatste maanden op mijn pad komen. Gelijk gestemden, en dat is nieuw voor mij.

Deze onzekerheid hoort erbij, het hoort op een bepaalde manier bij mij. Het houdt mij ook alert. Het laat mij voelen dat het allemaal niet vanzelf sprekend is wat er gebeurt. Tot een bepaalde hoogte natuurlijk. Er was ook een tijd dat ik mezelf liet leiden door mijn onzekerheid. Ik ondermijnde mijn hele zijn. Ik cijferde mezelf weg, ik was en wilde ook onzichtbaar zijn.

Door mezelf open te stellen en kwetsbaar te durven zijn, overvallen soms nog steeds mijn onzekerheden mij. En dat mag er zin. Het is helemaal oké. Ik kan inmiddels afstand nemen van dit gevoel en oprecht zeggen dat ik van mezelf hou, zoals ik ben.

Wil jij ook graag in je eigen kracht gaan staan? Klik dan hier voor het gratis Laat de Leeuw in je los afstemscript. Een cadeautje van mij voor jullie.

Met alle liefde nodig ik je uit om deel te nemen aan de gratis e-cursus: In 5 dagen in verbinding met je buikgevoel, waar je DE sleutel ontvangt om de verbinding met jezelf onvoorwaardelijk aan te gaan. We starten op 15 mei. Ik bied deze cursus voor de laatste keer aan dit jaar. Voel je vrij om deel te nemen.

Ik wens jullie allemaal een heel fijn en liefdevol weekend! Graag tot gauw.

Liefs

Fanneke

www.fannekedeleeuw.com

PS: Elke dag inspiratie ontvangen en elke maand gratis deelnemen aan de online bijeenkomst in de Ondernemen vanuit Buikgevoel community? Meld je dan hier aan.


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven