Manifesteren is hot!


Wordt jij ook gek van al die coaches die allemaal roepen dat je alles wat je maar wilt, kunt vragen aan het Universum? Dat het succes aan je voeten ligt door gewoon te vragen wat je nodig hebt? Ik ook, nou ja, ik werd er wel gek van ja.

Sinds ik driekwart jaar geleden de wereld van de businesscoaches binnen stapte op het internet, word ik dood gegooid met het manifesteren wat je maar wilt. Natuurlijk trek ik het een beetje uit zijn verband, maar het lijkt alsof met manifesteren of afstemmen het geluk èn succes zomaar voor je voeten ligt. Dat het allemaal geen enkele moeite kost, je hoeft alleen maar elke dag af te stemmen en te vragen wat je nodig hebt of wat je wilt bereiken. Wil je een inkomen van € 10.000,-- per maand. Tuurlijk joh, het komt allemaal vanzelf naar je toe. Je hoeft het alleen maar te vragen.

Vol enthousiasme sprong ik ook in het diepe en ging met alle vertrouwen afstemmen, want op die manier zou mijn bedrijf eindelijk een succes gaan worden. Ik was het niet gewend om om hulp te vragen in het dagelijks leven, laat staan aan het Universum. Dus een totale omslag voor mij en natuurlijk leerde ik er ook heel veel van, maar dat manifesteren van mij, nee, dat leverde mij alleen maar stress op. Alle tips die ik kreeg probeerde ik uit. Maar het voelde niet als van mezelf. Ik verdiepte me steeds een beetje verder in het fenomeen afstemmen op het Universum en het manifesteren van je dromen.

Ik legde mezelf een gigantische druk op mijn schouders. Aan het begin van mijn coachingstraject dat ik aangeschaft had, manifesteerde ik, dat ik mijn investering aan het einde van het traject terug verdiend had. Dat moest, want eigenlijk kon ik het geld helemaal niet missen. Het moest, het moest, het moest. Ik manifesteerde erop los, ik manifesteerde klanten voor mijn workshops, noem het maar op.

En wat gebeurde er? Niks! Geen inkomen, bijna geen klanten. De moed zakte mij langzaam in mijn schoenen, want wat deed ik dan verkeerd? Ik hoefde er toch alleen maar om te vragen? Op dat moment heb ik het afstemmen los gelaten. Het voelde niet goed, het voelde niet als iets dat bij mij paste om op die manier te werk te gaan. Hoewel ik echt wel weet dat het Universum er is en dat mijn team van gidsen/spirits/engelen er altijd voor mij zijn. Toch voelde dat manifesteren niet goed. Maanden heb ik er niks mee gedaan.

Tot een paar weken geleden. Ik ging afstemmen op mijn eigen manier. Zonder druk, in mijn eigen worden. Niet in de Ik Wil modus, zoals ik zo vaak voorbij zie komen, maar in de vraag modus. Ik zou graag.....wat heb ik nodig om........enzovoorts. En het voelde goed. Elke ochtend ga ik even 10 minuten zitten en stem ik me af op het Universum. Elke dag ben ik ze dankbaar vanuit het diepst van mijn hart, dat ze er altijd voor mij zijn. Ik bedank ze ook elke dag. Ik schrijf mijn vragen op en eventueel de antwoorden die ik meteen mag ontvangen. Soms krijg ik gedurende de dag ineens een ingeving als antwoordt op een vraag.

Vorige week heb ik gevraagd om een geweldige locatie om een training te geven, 10 minuten later vond ik een prachtlocatie. En zo gebeurde er nog meer in een paar dagen tijd, waardoor mijn vertrouwen in afstemmen en manifesteren weer groeide. Vragen vanuit je gevoel met de juiste intentie. Zonder druk, zonder moeten. Het mag gebeuren en ik ben er dankbaar voor.

Ja, ik kan jullie zeggen: "ik ben om". En nee, het gaat niet vanzelf. Het komt niet zomaar op je pad. Het succes en geluk ligt niet zomaar aan je voeten. Maar het heeft alles te maken met het gevoel dat je overbrengt naar je team van helpers. Met de juiste intentie kom je een heel eind. En helpen ze waar ze maar kunnen.

Inmiddels stem ik bijna alle dagen af. Ik ga zitten en schrijven. Schrijven is voor mij een heerlijke bezigheid die mij altijd heel veel ruimte en inzicht geeft in mezelf en waar ik mee bezig ben.

Ik hoop dat jullie het ook gaan doen. Op je eigen manier, op een manier die voor jou goed voelt.

Succes!

Liefs

Fanneke de Leeuw

www.fannekedeleeuw.com

PS: Wordt gratis lid van de Ondernemen vanuit Buikgevoel Community. Ik verwacht deze week het 100e lid te mogen verwelkomen. Als dat gebeurt heb ik voor iedereen een leuk kado. Wowie!


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven