Een jaar verder...


Mijn leven, een aaneenschakeling van hoogte- en dieptepunten. Zoals ieders leven is natuurlijk. Het afgelopen jaar was erg rustig voor mijn doen, qua zelfontwikkeling en stress van buitenaf. Natuurlijk in alle rust een cursus nagelstyling gedaan, nagelstudio geopend en opgebouwd, maar dat was het wel. Buiten een gezin met 3 kinderen en onze bruiloft afgelopen juli. Wat is rust hè? haha.

De nagels, waar ik alles in kwijt kan. Gesprekken met klanten zijn nooit saai en mijn creativiteit mag stromen. Eindelijk iets waar ik veel, heel veel, van mijn kwaliteiten in kwijt kan. Eindelijk kan ik met volle overtuiging zeggen wat voor werk ik doe. Dàt ik werk. Ik tel weer mee, ik verdien wat geld. Hoewel nog niet veel en als er wat over blijft, koop ik meteen nieuwe kleurtjes en spulletjes. Maar wat een voldoening haal ik hieruit.

Nu ik bijna een jaar verder ben, ontstaat er toch langzaam een stemmetje in mij dat heel zachtjes begon te fluisteren: Het wordt alweer saai, er gebeurt niks. Steeds harder wordt dat stemmetje en steeds vaker komt het terug. En nee, mijn werk is niet saai, maar er is nog zoveel meer. Oude dromen en verlangens komen weer naar de oppervlakte. Dat leiding geven zit in mijn bloed. Het nagelvak laat ik zeker niet los, maar er ontstaat iets in mij, dat tot bloei mag gaan komen. Hoe of wat? Ik weet het niet precies. Wel dat ik alle dromen en ideeën mag uit gaan spreken. En dan mag ik nog steeds blijven luisteren naar mijn eigen buikgevoel ;-).

Nee, ik ben niet gemaakt voor een leven lang hetzelfde werk op dezelfde plek. Ik hou van uitdaging, spanning en vooral vooruitgang. En ondanks een rustig jaar, heb ik een mega sprong voorwaarts gemaakt.

Ik ben er klaar voor, laat die nieuwe uitdaging maar komen. I love it!


54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven