Work in progress....


Ja, weet je....ik hou er gewoon van, blijven investeren in jezelf en in je bedrijf. Op allerlei manieren, is het niet investeren in geld, dan wel in energie en kennis. Iets wat ik altijd al doe, met volle overgave, groeien in en met wat ik doe. Blijven leren en open blijven staan voor het nieuwe en het andere. Uitproberen en opnieuw proberen. Blijven doen wat werkt, loslaten wat niet (meer) werkt.

Op dit moment ben ik bezig met een cursus anatomie en pathologie van de natuurlijke nagel. Enorm leerzaam, maar ook enorm ingewikkeld. Het examen zie ik nog met angst en beven tegemoet, maar ook dat gaat goed komen.

Zo ontwikkelt zich ook mijn denkwijze over en de werkwijze van de natuurlijke nagel zich met alle nieuwe inzichten. Mijn werkwijze verandert met vallen en opstaan. Steeds pas ik het een beetje aan en laat weer los wat niet (meer) werkt.

Zo kriebelt het ook al een tijdje om toch wat meer voor de nagelbijters te kunnen doen, zonder meteen of alleen maar kunstnagels te zetten. Nagelbijten heeft namelijk een oorzaak (en hier komt toch mijn coach kant weer om de hoek kijken). Het lijkt mij zo enorm gaaf om juist die groep mensen te helpen. Zowel mannen als vrouwen, want ook mannen vinden het vaak vervelend en schamen zich voor hun handen. Zoooo ontzettend jammer, want het hoeft helemaal niet. Als je bereidt bent een beetje energie in jezelf te stoppen en open te staan voor nieuwe inzichten. Dan is nagelbijten alleen nog maar een vervelende gewoonte die je los mag laten. Hiervoor heb ik pas via Facebook proefpersonen gezocht. Ik werd letterlijk omver geblazen door alle wanhopige reacties die ik mocht ontvangen. Binnenkort ga ik beginnen met het traject met deze mensen. Wil je alvast meer hierover weten? Een voorlopige opzet voor deze behandelingen heb ik klaar, en komt binnen kort op mijn website. Neem gerust contact op als je graag al meer wilt weten.

Inmiddels ben ik ook helemaal Dadi fan. Dadi'oil, Dadi lotion, Dadi scrub en Dadi lipbalm. Stuk voor stuk hoogwaardige, plantaardige producten, die ik ga gebruiken voor de Spa behandelingen. Want ook hier komt een speciale behandeling voor. Om die droge handjes wat extra verzorging mee te geven. De meeste producten heb ik op voorraad, en anders kan ik het altijd voor je bestellen.

Kortom, er is weer veel Work in Progress hier. Heerlijk, ik geniet ervan.

Hopelijk tot gauw.

Heel fijn weekend.

Liefs,

Fanneke de Leeuw

Nail & Lashes

www.fannekedeleeuw.nl

06-52 461 845


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven