Verstop je handen niet langer.


Wat een rotgevoel als je je altijd schaamt voor je nagels. Als je, om wat voor reden dan ook, je handen altijd weg stopt, zodat maar niemand ziet hoe je nagels eruit zien.


En nou kan ik wel zeggen dat je je niet hoeft te schamen, maar ik weet, uit ervaring dat dat je niet gaat helpen.


Wat dan wel?


Actie ondernemen.


Heel vaak hoor ik verhalen van klanten die echt al alles geprobeerd hebben en ten einde raad zijn. Al hun moed verzamelen, en daar soms jaren over doen, om naar de huisarts of nagelstylist te gaan.


Ik begrijp als geen ander dat het een heel proces is, waar je doorheen moet. De een doet dat makkelijker dan de ander. Het is soms ook lastig om toe te geven dat je het zelf even niet meer weet.


Actie ondernemen dus. Niet meer naar de drogist rennen om allerlei middeltjes te gaan halen, waar je ook al een kapitaal aan uitgegeven hebt, maar wat niet geholpen heeft. Nagelverharder en dat soort spullen, droogt je nagel alleen maar uit, waardoor het probleem alleen maar groter wordt.


Actie door contact met mij op te nemen. Je mag mij altijd bellen/mailen/appen. Is het tè spannend om naar de salon te komen, dan mag je me altijd foto's sturen. Dan kan ik kijken wat ik voor je kan doen. Als ik het niet weet of er geen vertrouwen in heb zal ik je altijd adviseren om de huisarts te bezoeken of ik kan altijd een collega raadplegen voor advies.


Ik ben geen arts. Ik heb geen verstand van medicijnen of wat dan ook. Maar wel van nagels. Ik heb al heel veel verschillende nagels en nagelproblemen voorbij zien komen. Is het niet in de salon, dan wel tijdens de Anatomie en Pathologie opleidingen die ik heb gedaan.


Ik begrijp heel goed dat je je nagels weg stopt als je in gezelschap bent. Dat je je schaamt. Bij mij in de salon hoeft dat echt niet. Ik heb geen oordeel, ik stel samen met jou een plan op, zodat ook jij weer met mooie, gezonde nagels de deur uit kunt. Met aandacht en een luisterend oor.


Vaak is er veel geduld voor nodig om de nagels weer gezond te krijgen. Het probleem is ook niet ontstaan van de ene op de andere dag. Het is lastig om geduld op te brengen, want je loopt er al zolang mee rond. Nu je de beslissing genomen hebt om het op te lossen, wilde je ook het liefst dat gisteren geregeld was. Helaas, werkt het zo niet. Met heel veel dingen in het leven niet, trouwens. Dus aandacht, liefde geduld en het juiste plan. Dat werkt.


Speciaal voor de klanten met probleemnagels is het mogelijk om een gratis, vrijblijvend adviesgesprek in te plannen.


Voel je weer vrij en zelfverzekerd met nagels die gezien mogen worden.


Liefs,


Fanneke de Leeuw

De natuurlijke nagelspecialist

Nagelstylist en medisch manicure

www.fannekedeleeuw.com

fanneke@fannekedeleeuw.com

06-52 461 845


18 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven