Wat heb ik nou te melden...........

Ja ja, ik weet het. Bloggen is niet meer van deze tijd. Wie leest er nou nog een blog. De meesten van jullie kijken liever een vlog, althans dat denk ik. Ik ben nog wel van het lezen. Filmpjes kijk ik eigenlijk nooit.


Schrijven is ook een passie van mij. Lang dacht ik dat ik niks te melden had, waar moet ik het dan in hemelsnaam over hebben? Wie zit er nou op verhalen van mij te wachten?


Totdat ik tijdens de vakantie ineens bedacht: hoezo niks te melden, we hebben een druk gezin, 2 pubers en een kleuter, allebei een eigen zaak een groepsaccommodatie en zoals in ieders leven, gebeurt er sowieso van alles in het dagelijks leven.


Dus ga ik maar een poging wagen om regelmatig een blog te posten over ons leven. Alles wat we tegen komen.


Ik weet niet of jullie het herkennen, maar ik merk in mijn leven dat alles komt en gaat in fases. Zonder het al te dramatisch te maken hoor, want het leven kabbelt heerlijk voort, maar alles heeft zijn tijd en alles ontwikkelt op zijn tijd.


Jarenlang lukte het me maar niet om een boek te lezen, ik wilde wel, maar kon mijn hoofd er niet bij houden. Terwijl ik boeken kon verslinden, de een na de ander. Ik merkte dat ik de afgelopen maanden steeds vaker korte verhalen kon lezen. Op Facebook komt veel voorbij natuurlijk. Zoals gezegd, filmpjes kunnen mij niet boeien, verhalen daarentegen wel. Nou heb ik de afgelopen paar weken 6 boeken verslonden. Ik hoorde veel over de serie van De zeven zusters. Ik probeerde 1 boek en ik was verkocht. Het ene boek na het andere volgde en ik ben weer verslaafd. Nu is het laatste boek van de serie uit......en dan heb ik altijd even tijd nodig om de personages los te laten. Het lukt me dan niet om meteen weer in een totaal ander boek te duiken.


Ik ben blij dat het lezen weer goed gaat. Sowieso heb ik het idee dat er de laatste tijd een soort van mist is opgetrokken. Mijn coconnetje wordt weer wat groter. Er komt weer ruimte in mijn hoofd voor andere dingen, mijn blik verruimt en ik ervaar meer rust in mijn lijf. Dat voelt goed. Laten we hopen dat dat weer even zo mag blijven. Tot de volgende fase zich weer aandient......


Inspiratie genoeg voor de komende blogs.


Tot snel


Liefs

Fanneke


www.fannekedeleeuw.nl
83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven