Zoals het gaat in het leven

Ik weet niet zo goed waar te beginnen. Maar ik wil wel graag weer een begin maken met mijn blogs, met posten op social media in het algemeen.

Een jaar lang postte ik elke dag op Instagram en Facebook. Stories, blogs, filmpjes, reels, ik heb het allemaal gedaan en ik voelde al langer dat ik er geen energie meer van kreeg. Bij mij is het altijd alles of niks. Dus of ik verlies mezelf er helemaal in of ik doe niks meer. Een tussenweg is voor mij (nog) onmogelijk. (Hier ben ik op het moment echt mee aan het werk).

Tijdens de cursussen vertellen ze je namelijk dat je elke dag moet posten om je bereik hoog te houden, om het algoritme op gang te houden. Maar weet je ook hoeveel tijd erin gaat zitten om elke dag waardevolle content te delen?


Maar ja, als je een cursus wilt verkopen, moet je ook volgers hebben, anders valt er weinig te verkopen. Dilemma, dilemma.

In september trok ik er dan ook de stekker uit, geen enkele post kwam meer uit mijn handen. Geen inspiratie meer. Ik was er helemaal klaar mee. Niet alleen omdat het mij heel veel tijd en energie kostte, maar ook omdat er privé heel veel aan de hand was.


Maar ja, ik heb wel een passie. Een passie om naast mijn allerliefste klanten in de salon ook met nagelstylistes te werken. Om te verbinden, om met elkaar te sparren en anderen vooruit te helpen, te inspireren, meer bewustzijn creëren in de soms erg oppervlakkige nagelwereld.


Langzaam trekt de mist weer op en langzaam kom ik weer terug bij mijn gevoel. Ik kom weer in verbinding met mezelf en met het Universum. Het begint weer te kriebelen om te inspireren. Daarnaast hoor ik van verschillende kanten dan mensen mijn blogs en openheid missen. Dat is natuurlijk super leuk om te horen.

Zeker in deze tijd laat ik graag mijn licht schijnen en verspreid ik licht en liefde met alle kracht die ik in me heb.


De kans is groot dat je komende tijd weer vaker van mij gaat horen. Hoe, hoe vaak en in welke vorm, dat weet ik nog niet. Ik ga voelen wat bij mij past en waar ik energie van krijg.


Tot gauw.

Liefs

Fanneke


73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven